Представники Мукачівсько-Карпатської єпархії ПЦУ прийняли участь в урочистих заходах до Дня Соборності України в м. Ужгород

22 січня 2022 р., у свято Дня Соборності України, у м. Ужгород, за участі представників державної влади, місцевого самоврядування, військовослужбовців, правоохоронних органів, закладів освіти, політичних партій, Православної Церкви України, громадських організацій та небайдужої громадськості відбулися громадські урочистості.

З благословення Преосвященнішого Віктора Бедь, єпископа Мукачівського і Карпатського, керуючого Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України, участь в урочистих заходах до Дня Соборності України, зокрема, прийняли і уповноважені представники Мукачівсько-Карпатської єпархії: іподиякон Віктор Понзель, голова єпархіального відділу у справах молоді, перший помічник керуючого єпархією, Іван Келечен, помічник керуючого єпархією, Антоніна Вчорашня, голова ревізійної комісії парафії на честь апостола українського Андрія Первозваного в м. Ужгород та ряд прихожан даної парафії.

Представники Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України, в рамках заходів, піднесли корзини із живими квітами до пам’ятників Великому українському Пророку Тарасу Шевченку (пл. Народна), Президенту Карпатської України д-ру о. Августину Волошину (набережна Незалежності) та Пам’ятного козацького Хреста на честь борців за незалежність України (сквер на честь борців за незалежність України, пл. Петефі), а також приєдналися до живого ланцюга-маршу із стометровим Державним Прапором України.

Цього ж дня, в кафедральному храмі апостола українського Андрія Первозваного в м. Ужгород (вул. Ференці ІІ Ракоці, 18.А), Преосвященніший владика Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський відслужив ранковий молебень за мир і благополуччя до Дня Соборності України.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *