В Мукачівсько-Карпатській єпархії ПЦУ відслужили додаткові особливі молитви за мир і благополуччя в Україні

30 січня 2022 р., на виконання благословення Блаженнішого Епіфанія Думенко, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Православної Церкви України від 24.01.2022 р. та Преосвященнішого Віктора Бедь, єпископа Мукачівського і Карпатського, керуючого Мукачівсько-Карпатською єпархією від 25.01.2022 р., в усіх релігійних організаціях єпархії та у підшефній військові частині Т0300 (м. Чоп) Держспецтрансслужби Міністерства оборони України, в ході богослужінь та після їх завершення, було відслужено додаткові особливі молитви за мир і благополуччя.

Підчас піднесення додаткових особливих молитв, Преосвященніший владика Віктор Бедь, священнослужителі та військові капелани єпархії в усіх храмах, парафіях, єпархіальному монастирі на честь святителя Миколая Чудотворця в смт Чинадієво Мукачівського району, молитовній кімнаті Ужгородської української богословської академії та у підшефній військовій частині Т0300 (м. Чоп) Держспецтрансслужби Міністерства оборони України на канонічній території Мукачівсько-Карпатської єпархії в Закарпатській області (Ужгородсько-Мукачівському, Хустсько-Берегівському та Тячівсько-Рахівському міжрайонних благочинних) молилися  за мир і благополуччя в Україні, за національну і духовну єдність української нації, за розквіт земної Вітчизни і Держави України, за утвердження Української Церкви, за перемогу українського народу і Українського війська над підступними московсько-путінськими терористами і окупантами, за збереження життя всіх українських воїнів-захисників і полонених, за відвернення смертельних хвороб і вірусів, за щасливе життя наших рідних і близьких.

З благословення Преосвященнішого владики Віктора Бедь додаткові особливі молитви і надалі будуть підносити в усіх релігійних організаціях єпархії.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *