Єпископ Мукачівський і Карпатський Віктор Бедь провів святковий молебень та освятив вітки верби для представників українського воїнства в м. Ужгород

17 квітня 2022 р., у шосту неділю Великого посту – свята Входу Господнього в Єрусалим, яке іменується в народі – вербною неділею, Преосвященніший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України, військовий капелан, ректор Карпатського університету імені Августина Волошина, після Божественної літургії в кафедральному храмі, провів святковий молебень, освячення віток верби та благословив представників українського воїнства у 101-шій Закарпатській окремій бригаді територіальної оборони Збройних сил України в м. Ужгород (в/ч А7029).

У своєму архіпастирському слові Преосвященніший владика Віктор Бедь привітав представників українського воїнства з величним святом Входу Господнього в Єрусалим та благословив їх на перемогу над підступним безбожним російським агресором і окупантом в російсько-українській війні (2014 – 2022).

Також владика Віктор привітав представників українського воїнства, які належать до тих конфесій (католиків, реформатів, протестантів), які сьогодні святкують Воскресіння Спасителя нашого Ісуса Христа, з Великоднем.

Відтак Преосвященніший владика Віктор Бедь освятив українських воїнів-захисників освяченою водою та роздав освячене віття верби.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *