Керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Віктор Бедь призначив архімандрита Спиридона Дудина намісником єпархіального подвір’я в смт Чинадієво

15 липня 2022 р., в архієрейській резиденції в м. Ужгород, Преосвященніший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України прийняв з робочих питань архімандрита Спиридона Дудина. В ході зустрічі було обговорено питання упорядкування організаційно-правового статусу щодо нерухомого майна єпархіального управління в смт Чинадієво, вулиця Санаторна 89 – 89 А Мукачівського району Закарпатської області.

Відтак, Преосвященніший владика Віктор Бедь призначив архімандрита Спиридона Дудина намісником єпархіального подвір’я на честь святителя Миколая Чудотворця Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України в смт Чинадієво Мукачівського району, увільнивши його з посади намісника єпархіального монастиря (без статусу юридичної особи) в смт Чинадієво, про що було вручено відповідні укази.

Участь у зустрічі також прийняв протоієрей Юрій Гал, секретар єпархіального управління, благочинний Ужгородсько-Мукачівського міжрайонного благочиння, благочинний кафедрального храму апостола українського Андрія Первозваного в м. Ужгород, в. о. ректора Ужгородської української богословської академії.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *