Єпископ Мукачівський і Карпатський Віктор Бедь здійснив візитацію до парафії першоверховних апостолів Петра і Павла у с. Лазещина Рахівського району

21 грудня 2022 р., Преосвященніший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України, військовий капелан, здійснив архіпастирську візитацію до парафії першоверховних апостолів Петра і Павла у с. Лазещина Рахівського району.

В ході візитації, Преосвященніший владика Віктор Бедь, у кафедральному храмі на честь першоверховних апостолів Петра і Павла в с. Лазещина, у співслужінні протоієрея Крістіана Рущака, настоятеля парафії на честь Преображення Господнього у смт Ясіня, благочинного Тячівсько-Рахівського міжрайонного благочиння та ієрея Іллі Канакіна, настоятеля парафії на честь першоверховних апостолів Петра і Павла в с. Лазещина, відслужили молебень за мир і благополуччя в Україні, за національну і духовну єдність української нації, за перемогу Українського війська над безбожними московськими путінсько-гундяєвськими окупантами і терористами, за утвердження і розвиток Помісної Автокефальної Православної Церкви України та за щасливе життя наших рідних і близьких.

Відтак, Преосвященніший єпископ Віктор Бедь, провів зустріч із вище зазначеним духовенством та уповноваженими представниками даної релігійної громади, обговорив питання подальшого розвитку парафії та передав у дарунок для недільної церковної школи україномовну богословську літературу.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *