Єпископ Мукачівський і Карпатський Віктор Бедь провів зустріч з представниками мешканців Ясінянської територіальної громади

22 січня 2023 р., у день Соборності та Злуки українських земель, Преосвященніний Віктор Бедь, народний депутат України 1-го скликання, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України, військовий капелан, президент Карпатського університету імені Августина Волошина, головою Закарпатського обласного товариства борців за незалежність України у ХХ столітті, почесним головою Закарпатської крайової організації Народного Руху України, борець за незалежність України у ХХ столітті (кінець 80-х – початок 90-х рр. минулого століття) провів зустріч з представниками мешканців Ясінянської територіальної громади Рахівського району.

В ході зустрічі було обговорено актуальні питання українського церковного будівництва та розвитку єдиної Помісної Автокефальної Православної Церкви України, увіковічення подвигу полеглих смертю хоробрих і героїв українських воїнів-захисників, які загинули у російсько-українській війні 2014 – 2023 рр.  та національно-патріотичного виховання української молоді.

Участь у зустрічі, також, взяли: Андрій Делятинчук, голова Ясінянської територіальної громади та протоієрей Юрій Гал, секретар єпархіального управління Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України, настоятель парафії на честь першоверховних апостолів Петра і Павла в с. Лазещина Рахівського району.

Зустріч пройшла в дружній та теплій обстановці.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *