Представники Ужгородської української богословської академії взяли участь у Актовому дні Львівської духовної семінарії святого апостола і євангеліста Іоана Богослова

18 травня 2023 р., у Львівській духовній семінарії апостола і євангеліста Іоана Богослова, урочисто було відзначено Актовий день семінарії.

Участь у святкуванні Актового дня Львівської духовної семінарі святого апостола і євангеліста Іоана Богослова, поряд із іншими представниками закладів духовної освіти Православної Церкви України, взяли, зокрема, і представники Ужгородської української богословської академії: ієрей Ілля Канакін, в. о. ректора академії та викладачі академії: архімандрит Спиридон Дудин,  протоієрей Юрій Гал.

В рамках святкування, було відслужено святкову Божественну літургію, яку очолив Високопреосвященніший Макарій Малетич, митрополит Львівський, керуючий Львівською єпархією у співслужінні представників єпархіального духовенства та закладів духовної освіти ПЦУ, проведено урочисту Академію, відкрито нову бібліотеку семінарії та представлено духовну концертну програму.

Пресслужба УУБА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *