Єпископ Мукачівський і Карпатський провів зустріч з Андрієм Корнатом, головою Народного Руху України

16 серпня 2021 р., Преосвященніший Віктор Бедь, єписокп Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України, ректор Карпатського університету імені Августина Волошина, голова Закарпатського обласного товариства борців за незалежність України у ХХ столітті, почесний голова Закарпатської крайової організації Народного Руху України, в архієрейській резиденції в м. Ужгород, провів зустріч із Андрієм Корнатом, головою Народного Руху України, громадсько-політичним діячем, який цими дня перебував на відпочинку в Закарпатській області.

В ході зустрічі було обговорено актуальні питання духовно-патріотичного виховання молоді, розвитку вищої освіти в Україні, відзначення 30-річчя відновлення незалежності України, міжконфесійного діалогу та участі Народного Руху України в подоланні кризових явищ в Україні.

Під час зустрічі також були присутні пані Леся, дружина та панна Ольга, дочка Андрія Корната.

На завершення зустрічі, що проходила у дружній та теплій обстановці, владика Віктор Бедь подарував родині Корнатів богословську літературу українською мовою, іконки святих в землі Українській прославлених та благословив їх на щасливе і благополучне життя.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *