Розпорядженням голови Закарпатської ОДА зареєстровано статут парафії Православної Церкви України на честь первоверховних апостолів Петра і Павла в м. Тячів у складі Мукачівсько-Карпатської єпархії

Розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації за № 756 від 12.08.2021 р. зареєстровано у новій редакції статут релігійної організації «Релігійна громада Української Православної Церкви (Православної Церкви України) парафії на честь первоверховних апостола Петра і Павла у м. Тячів Закарпатської області» у складі Мукачівсько-Карпатської єпархії ПЦУ, що раніше належала до Карпатської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви.

Після завершення реєстрації статуту у новій редакції, Преосвященніший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України привітав протоієрея Андрія Гирича, благочинного Хустсько-Тячівського міжрайонного благочиння, настоятеля та Валентину Легу, старосту даної парафії із завершенням юридичної процедури державної реєстрації статутних документів і побажав їм миру, щастя, успіхів на життєвій ниві та у розбудові релігійної громади.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *