У Святий Вечір військові капелани Мукачівсько-Карпатської єпархії ПЦУ благословили військовослужбовців в/ч. Т0300 в м. Чоп та м. Берегове

6 січня 2022 р., у Святий Вечір напередодні Різдва Христового, з благословення Преосвященнішого Віктора Бедь, єпископа Мукачівського і Карпатського, керуючого Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України, військового капелана, військовий капелан протоієрей Юрій Гал, благочинний Ужгородсько-Мукачівського благочиння, благочинний кафедрального храму апостола українського Андрія Первозваного в м. Ужгород та військовий капелан протоієрей Василь Осадчук, благочинний Хустсько-Берегівського благочиння, настоятель парафій на честь святителя Миколая і Іверської ікони Божої Матерів в смт Вилок з вітальним душпастирським візитом відвідали військовослужбовців військової частини Т0300 18 окремого мостового батальйону 1 окремої бригади імені князя Лева (в/ч. Т0110) Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України в м. Чоп та м. Берегове.

В ході духовної візитації військовій капелани відслужили молитву за мир і благополуччя в Україні, розповіли військовослужбовцям про історію свята Різдва Христового, разом поколядували, передали вітання та благословення від Преосвященнішого владики Віктора Бедь та подарували подарунки (відповідно – цукерки та яблука).

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *