Єпископ Віктор Бедь відслужи молебень за Українське військо та передав для потреб 212-го батальйону ТрО Закарпаття ЗСУ ліки та маскувальну сітку

25 – 26 липня 2022 р., в архієрейській резиденції в м. Ужгород, Преосвященніший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України, військовий капелан, ректор Карпатського університету імені Августина Волошина провів зустріч із побратимами по військовій частині – уповноваженими офіцерами 212-го окремого батальйону 101-шої окремої бригади територіальної оборони Закарпаття Збройних Сил України підполковником Сергієм Косановським та старшим лейтенантом Сергієм Гальчак.

В ході зустрічі було обговорено питання духовно-моральної підтримки українських воїнів-захисників.

26 липня, Преосвященніший владика Віктор Бедь, в присутності вищезазначених уповноважених офіцерів 212-го окремого батальйону ТрО Закарпаття ЗСУ відслужив в кафедральному храмі апостола українського Андрія Первозваного в м. Ужгород (вул. Ференца ІІ Ракоці, 18 А) молебень за мир і благополуччя в Україні, за національну і духовну єдність української нації, за перемогу Українського війська, зокрема, бійців всіх батальйонів 101-шої окремої бригади ТрО Закарпаття ЗСУ  над безбожними московськими путінсько-гундяєвськими окупантами і терористами, за збереження життя всіх українських воїнів-захисників і полонених, за щасливе життя наших рідних і близьких.

Також, Преосвященніший єпископ Віктор Бедь, в рамках підтримки українських воїнів-захисників, передав для потреб 212-го окремого батальйону 101-шої окремої бригади ТрО Закарпаття ЗСУ необхідні ліки, додатковий медичний матеріал та декілька рулонів маскувальної сітки.

На завершення зустрічі, Преосвященніший владика Віктор Бедь благословив присутніх представників українського воїнства та всіх українських воїнів, зокрема, бійців 212-го окремого батальйону ТрО Закарпаття ЗСУ на успішне виконання бойових завдань та благополучне повернення додому з перемогою над безбожними московськими рашистами.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *