У день свята Богоявлення, в кафедральному храмі ПЦУ в м. Ужгород, відслужили Божественну літургію та звершили Великий чин освячення води

19 січня 2023 р., у день свята Богоявлення, хрещення Господа Бога і Спасителя нашого Ісуса Христа, в кафедральному храмі апостола українського Андрія Первозваного Мукачівсько-Карпатської єпархії Православної Церкви України в м. Ужгород (вул. Ференца ІІ Ракоці, 18 А) було відслужено Божественну літургію.

Богослужіння, з благословення Преосвященнішого Віктора Бедь, єпископа Мукачівського і Карпатського, керуючого Мукачівсько-Карпатською єпархією, військового капелана, який перебуває на лікуванні, богослужіння очолив ієрей Ілля Канакін у співслужінні протодиякона Івана Жабляка.

Після завершення Божественної літургії, ієрей Ілля Канакін у співслужінні протодиякона Івана Жабляка звершили Великий чин освячення води.

Богослужіння супроводжувалося співом кафедрального церковного хлору під керівництвом регента Марії Жабляк, службу дяків очолив старший дяк Іван Хланта.

Пресслужба МКЄ ПЦУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *